amalgam – creativitate – artă

 

Un loc unde poți fi sincer. Un loc unde cuvintele venite din suflet și din frici sunt încurajare, iar judecata din afară e ignorată.

 

E vorba despre sinceritate; sinceritate pe care ți-o datorezi ție dacă vrei să rămâi cât de cât stabil. E vorba despre fricile care se ascund în fiecare din noi, dar pe care alegem să le ignorăm și să le ținem ascunse până când totul devine prea greu de controlat.

 

E vorba despre artă; artă care e terapie, camarad, loc de siguranță în care să te ascunzi. E sentimentul de plăcere pe care-l ai când vezi, auzi, simți sau guști rezultatul muncii unui om care a pus totul la punct ghidat de pasiune. E sclipirea pe care o ai când ceva te stimulează, ideile care îți îneacă mintea, conceptele asupra cărora ajungi să meditezi. Arta te face să îți deschizi mintea și să simți.

 

Să simți.

 

E vorba despre creativitate și valoarea pe care o adaugă vieții. O viață fără creativitate e o viață anostă. Creativitatea e atuul pe care oamenii îl au în fața tehnologiei, fără creativitate rămânem doar niște strămoși ai roboților care se sting ușor dintr-o viață tristă și seacă. Sună dramatic, dar ce ne avem în plus față de roboți?

 

Despre oameni.